Opinie o moich wróżbach

Jeśli kiedykolwiek skorzystałeś z moich usług, zarówno wróżb, jak i porad... Możesz się odwdzięczyć i napisać, co o usłudze sądzisz, jakie masz zdanie na jej temat.Pamiętaj że opinia dotyczy całokształtu czyli przeszłości ,teraźniejszości ,opisu,charakterystyki  osób czy sytuacji oraz przyszłości .

W związku z tym, iż pojawiły się przypadki, że ktoś nie korzystał z wróżby, a dodawał swoją opinię, proszę się podpisywać (oczywiście nie musi być to nazwisko, wystarczy jedynie samo imię). Proszę również podawać adres e-mail, który podajecie przy zgłoszeniu na wróżbę(OBOWIĄZKOWE ). Wtedy jest pewność, że osoba ta korzystała z moich usług, gdyż sam adres będzie wówczas identyczny.

Zostaw tutaj swoją opinię na mój temat!

544 komentarzy

  • Jadwiga z USA

    napisane przez Jadwiga z USA

    piątek, 15 grudzień 2017 21:32


    Pani Beato
    Dziękuję Pani za wszystko ,dzięki pani przerwał ten najtrudniejszy czas w mim życiu .
    To dzięki pani miałam siłę żyć i jestem pewna że z pani pomocą pokonałam chorobę ,mimo że dziś pani podczas rozmowy stwierdziła że pani tylko za pomocą samego doradztwa ze mną rozmawiała ja wiem że gdybym nie trafiła na panią to by mnie już dziś tu nie było .Nie wiem jak pani to zrobiła ale obudziła pani we mnie nadzieję .
    Życzę zdrowia i sił by była pani jak pomocna jak najdłużej .

  • Renata

    napisane przez Renata

    piątek, 01 grudzień 2017 22:37


    Korzystam z wróżb u pani Beaty od 2010roku i jestem z nich bardzo zadowolona naprawdę dużo mi się posprawdzało z tego oraz to co mnie ciągnie do pani Beaty to jej doradztwo jest na wysokim poziomie ,już sama rozmowa z nią na mnie działa uspokajająco. Mnie to bardzo pomaga i dlatego co jakiś czas wracam .

  • Lidia

    napisane przez Lidia

    piątek, 24 listopad 2017 00:59


    Witam serdecznie . Korzystalam 3 razy z wrozby u asystenki Wani .Jest to czas biezacy.czyli pazdzienik listopad.Ostatnia wrozba dotyczyla 23 listopada 2017 i byla dla mnie wazna.STWIERDZAM 100% JEJ SPRAWDZALNOSCI i BARDZO DZIEKUJE
    Pozostale 2 jeszcze sie nie spelnily wiec nic nie moge powiedziec, POLECAM wrozby u asystentki Wani jesli chcemy
    miec konkretna odpowiedz na pytanie TAK czy NIE.

  • Lucyna  z USA

    napisane przez Lucyna z USA

    poniedziałek, 20 listopad 2017 20:48


    Pierwsza wróżba była pisana przez gg (forma czatu ezoterycznego)
    Odpowiedzi krótkie ale na temat ,w dużej mierze mi się sprawdziło .
    Druga wróżba 2lata późnij przez telefon .Zdecydowanie bardziej polecam tę formę bardziej można dopytać ,wróżba jest bardziej rozwinięta .Rzeczy z przeszłości i teraźniejszości wszystko się pokrywało ,wręcz była zszokowana skąd wróżka zna tyle szczegółów .Wróżba w dużej mierze szybko się sprawdziła.Jednak zaskoczyło mi to że karty pokazały że wyjadę za ocean za mężczyzną .Tu było duże zdziwienie bo miałam męża pracę w Polsce i nie planowałam wyjazdu .Przyznam że to odrzuciłam że to się nie sprawdzi .Po chyba 2latach od wróżby mąż dostał propozycję wyjazdu do pracy do stanów .Kiedy upływam termin oświadczył że tam zostaje i mam do niego dołączyć inaczej nasz związek się rozpadnie i tak pojechałam za ocean za mężczyzną .Dziś jak sobie o tym myślę wydaje mi się to takie mało prawdopodobne zresztą nie to było wtedy celem mojej wróżby .Uważam że pani Beata ma prawdziwy dar od Boga ,nie jest nie omylna by były rzeczy które poszły w innym kierunku też jednak jak się głębij nad tym zastanowię to wiedząc o tym sama zrobiłam wszystko by to poszło w innym kierunku dlatego i tak jest bardzo zadowolona z tej pani .
    Na pewno będę polecać !

  • Wkleję to co znalazłem w internecie o Pani

    napisane przez Wkleję to co znalazłem w internecie o Pani

    czwartek, 16 listopad 2017 22:17


    Ta pani pod nickiem dziwna4
    nadal szkaluje panią na forum gazety .

    Pisze to by inni wiedzieli jak ludzie potrafią być wredni i podli .
    Wspomniała wyżej pani miała u pani Beaty DARMOWĄ wróżbę ANDRZEJKOWĄ a potem z tych osób pani Beata losowała 1 osobę która miała 1 godzinną DARMOWĄ SESJĘ .
    Po czym ta pani dziś wypisuje teksty pod kontem pani Beaty wkleję co niektóre z forum gazety

    TREŚCI WKLEJONE ;
    dziwna4 09.04.16, 15:13
    no tak są osoby dla których wydanie 140zł.na wrózbę to nie wiele ;-) nie za bardzo rozumiem jeśli chodzi o nazywanie kogoś specjalistą kto stawia karty,bo specjalistą to może być lekarz lub psycholog...Wróżbiarstwo to dziś świetny biznes,bo kto dziś zarabia 140zł.na godzinę?!

    dziwna4 28.11.16, 14:43
    zupełna ściema nic się nie sprawdziło!!!co najdziwniejsze rozmawiałam w niedługich odstępach czasu,i dostałam dwie różne odpowiedzi!Głupia byłam że kasy tyle straciłam!...widać że p.Beata wrózy już od tak byle jak,bo kolejna osoba czeka-klientele ma to kasa niezła leci...komuś cos tam się sprawdzi,to zaufa...ale ja już nie!

    dziwna4 16.11.17, 18:32
    fiolrellka tu nie chodzi o recepty(po nie idzie się do lekarza :-D) ale o sprawdzalność na zadane pytania...jeśli wróżka mówi że coś się wydarzy,a sie nie wydarzy lub coś zupełnie na odwrót,to wybacz ale nie mogę pochwalić tego...i mi nie chodziło o czas wróżby tylko o sprawdzalność,o tym tu piszę ok.Każdy ma tu prawo wyrazić swoją opinie,choć wielu to sie nie podoba,bo zakłóca super pozytywne opinie.Tak już jest że nie każdemu się sprawdza,nie ma wróżki co zagwarantuje Ci że u niej wszystko sie sprawdza w 100%,a jeśi tak twierdzi to nie jest to prawdą.Tak samo jak ktoś ma wypisane tylko same pozytywne opinie,to zastanowić też powinno,bo wielu piszą te opinie znajomi lub sobie sami ;-).Wielu ezoteryków podaje swoje prawdziwe dane,a nawet zdjęcia,i nie jest to nic nadzwyczajnego.

    ***********************************************
    Niestety niektóre opinie ta pani już usunęła
    Po to to wkleiłem by udowodnić tej osobie i innym że pani Beata publikuje wszystkie opinie a nie tylko tak jak zarzuca jej ta osoba tylko pozytywne .
    Zresztą jak ktoś przeczyta wszystkie komentarze będzie wiedział że nie publikuje się tutaj tylko tych pozytywnych opinii .Tylko wszystkie .A że większość jest dobra bo pani Beata jest dobra w tym co robi .Jednak nie jest osobą nieomylną ale taką która ma wysoką sprawdzalność .

    Czemu publikuje te wpisy bo chce byście zobaczyli jacy są ludzie jak potrafią potem potraktować komuś kto im pomógł ZA DARMO opluć go i zmieszać z błotem .

    PANI BEATO pani nie powinna już nigdy pomagać za darmo !!!!

    NIE DŁUGO ANDRZEJKI może nie powinna pani kolejny rok robić je za DARMO bo znów w tej grupie znajdzie się ktoś kto tak panią potraktuje .

    Nie potrafię być obojętny na taką krzywdę bo od lat korzystam z pani porad ,miałem okazje być też na wróżbach osobistych i sam się przekonałem o pani profesjonaliźmie oraz oddaniu i sercu które ma pani do ludzi .

    Jestem pewny że pani opublikuje ten komentarz bo nie raz słyszałem od pani że każdy ma prawo wyrazić swoja opinie na pani temat ,pod warunkiem że ma korzystał i ma odwagę się podpisać .

  • Wkleję  to  co  znalazłem  w  internecie  o  Pani

    napisane przez Wkleję to co znalazłem w internecie o Pani

    poniedziałek, 13 listopad 2017 23:49


    Pani Beato piszę tutaj bo odkryłem dziś w internecie coś co mnie bardzo oburzyło a zarazem zniesmaczyło .
    Ja korzystam z pani wróżb osobiście i internetowo od lat i wiem że jest bardzo bardzo dobrą wróżką ,osobą z wielkim darem a zarazem kobietą o wielkim sercu i już nie jedna osoba miała okazję się o tym przekonać .

    Przejdę do sedna sprawy
    Pewna osoba pisała

    Wkleję ;
    dziwna4 28.11.16, 14:43
    zupełna ściema nic się nie sprawdziło!!!co najdziwniejsze rozmawiałam w niedługich odstępach czasu,i dostałam dwie różne odpowiedzi!Głupia byłam że kasy tyle straciłam!...widać że p.Beata wrózy już od tak byle jak,bo kolejna osoba czeka-klientele ma to kasa niezła leci...komuś cos tam się sprawdzi,to zaufa...ale ja już nie!
    link do całej dyskusji ;
    http://forum.gazeta.pl/forum/w,468,94286156,94286156,Beata_Kalinowska_wrozka.html?s=2

    Oczywiście pani miała prawo mieć taką opinię ale zobaczcie co ustaliłem

    wkleję

    Do dziwna4

    Zobaczcie co pokazał mi wujek GOOGLE


    To z Forum Gazety wpis

    dziwna4 24.09.15, 12:41
    Witam chciałabym zapytać-czy(kiedy?) spotkam?partnera życiowego?Marzena 21.12.1969r.
    Pozdrawiam serdecznie

    link
    http://forum.gazeta.pl/forum/w,468,158786842,158786842,Mam_pytanie_do_kart_powrozy_ktoras_.html#p158994366

    A to z strony Beaty Kalinowskiej

    Zwycięski E-mail to marzeniame@yahoo.com czyli WYGRAŁA pani Marzena ur.21.12.69
    Do Odebrania 60minut pełnej sesji ezoterycznej + doradztwo (TELEFON/SKYPE)
    Gratuluje !!!

    link
    http://www.beatakalinowska.cba.pl/blog/item/148-bezplatna-wrozba-andrzejkowa-2013
    .................................................................................................................

    Jak CI nie wstyd ,to jest podłe z twoje strony dziwna4


    **************************************************************************************
    Pani Beato przykro mi ze musiałem to opublikować ale chciałem pani pokazać jak nie które osoby którym pomogła pani za darmo potrafią być niewdzięczne .
    pamiętam naszą rozmowę sprzed kilku lat kiedy powiedziałem pani że Pani praca jest ciężka bo ludzie się trudni i mogą być nieprzyjemnie a pani powiedziała wtedy "ludzie są różni ale to co najgorsze zawsze spotyka mnie od tych którym pomogłam za darmo "
    Kiedy to dziś przeczytałem od razu przypomniały mi się pani słowa .
    Teraz bardziej rozumiem sens tego co pani pisze na stronie o tej wymianie i o tym ile złego spotkało panią za darmowe wróżby .Na raz zupełnie inaczej na to spojrzałem .
    Aż trudno mi to zrozumieć że ktoś może być wobec pani taki .

  • HALINA

    napisane przez HALINA

    sobota, 11 listopad 2017 19:09


    Pani Beato dziękuję za wszystko była pani dla mnie ogromnym wsparciem podczas rozwodu. Gdyby nie pani poddalabym się na początku. Dzięki pani nie dość ze wygrałam większą część majątku to wygrałam też nowe życie .Nowa Ja .Wiem że pani zawsze mówi życie leży w naszych rękach jednak pewnie ma pani rację ale to pani mnie ukierunkowała.
    Dziękuję za wszystko
    Halina

  • Lucja z Norwegi

    napisane przez Lucja z Norwegi

    sobota, 14 październik 2017 23:28


    Nadszedł ten dzień by wyrazić opinie;
    Od stycznia 2017 miałam 3 wróżby ;
    -styczeń 2017 -sprawdzalność 100%
    -marzec 2017-sprawdzalność 80%
    -sierpień 2017 -sprawdzalność 100%
    Jestem pod wrażeniem pani umiejętności :)
    Pozdrawiam

  • Joanna z Helu

    napisane przez Joanna z Helu

    czwartek, 31 sierpień 2017 20:48


    Od 2 lat stosuje u pani Beaty doradztwo,to dzięki niej przetrwałam rozwód i staram się odbudować swoje życie .Gdyby nie ona pewnie by mnie tu nie było .Jest osobą która pomaga nam stawić czoło przeciwnością losu. Za to dziękuję pani Beato ,za ciepłe słowa ,za wsparcie ,za mądre słowa i pokazanie takiej mądrości życiowej.

  • Elżbieta  z Łodzi

    napisane przez Elżbieta z Łodzi

    czwartek, 24 sierpień 2017 19:17


    Poznałam Panią w bardzo trudnym okresie swojego życia ,dzięki pani byłam wstanie znieść tak trudny etap jak rozwód to dzięki Pani zrozumiałam że kocham kogoś kto nie jest tego wart .To pani pierwsza widziała że szczęście czeka mnie bez byłego męża i dziś już wiem że maiła Pani rację w 100%.

  • Halina  z Wrocławia

    napisane przez Halina z Wrocławia

    czwartek, 17 sierpień 2017 20:14


    Wróżyłam sobie u pani wiele razy i zawsze dużo mi się sprawdza .Czasami to co pani widzi zaskakuje i to bardzo np.Ostatnio pytałam o pracę karty pokazały że będzie nowa lepsza praca .Nie wierzyłam 20lat w tej samej firmie a tu 6tyg temu propozycja nowej pracy .Przeszłam i jestem zadowolona .
    Na razie nie sprawdziło mi się jeszcze że zdam prawo jazdy ,ale podejmuje próby i wierzę że je w końcu zdam jak pani powiedziała po ciężkich trudach i długim czasie ale będą .

  • Łucja z opolskiego

    napisane przez Łucja z opolskiego

    poniedziałek, 17 lipiec 2017 14:47


    Pani Beatko jest pani genialna :)
    Wygrałam sprawę ,zrobiłam tak jak pani radziła zmieniłam adwokata i wygrałam :)
    Teraz wiem że z tym moim byłym adwokatem nie miałam na to szans .

  • Krzysztof  małopolska

    napisane przez Krzysztof małopolska

    środa, 12 lipiec 2017 23:21


    Wróżba się sprawdziła ,dostałem te pracę.

  • Karolina z Londynu

    napisane przez Karolina z Londynu

    poniedziałek, 10 lipiec 2017 20:47


    Kiedy skorzystałam z wróżby miałam mieszane uczucia ,przeszłość 100% ,teraźniejszość 100% jednak to co pokazało mi na przyszłość nie do końca mi pasowało .Niestety ale wróżba mi się sprawdziła w 100% .
    Mimo iż moja wróżba się sprawdziła w 100% to nim zapiszę się kolejny raz chyba się 3 razy zastanowię czy aby na pewno chce znać przyszłość ,czasem lepiej czegoś nie wiedzieć .

  • Natalia z Warszawy

    napisane przez Natalia z Warszawy

    wtorek, 13 czerwiec 2017 08:01


    Miałam wróżbę u pani Beaty w sierpniu 2016r na dzień dzisiejszy wszystko mi się już sprawdziło .Pytałam o sprawy bieżące w swoim związku .Najpierw kart same pokazały mi jaki jest mój partner ,tu zgadzało się wszystko .Potem pokazało co będzie i tak było .Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam .Dodam ze panią Beatę poleciła mi siostra która od lat korzysta z jej porad i zawsze mówiła ze bardzo dużo jej się sprawdza chociaż nie w 100% .
    Dlatego uważam że warto samemu się przekonać o umiejętnościach pani Beaty .

  • Japonka

    napisane przez Japonka

    wtorek, 06 czerwiec 2017 23:30


    Ja korzystałam z wróżby pełnej przez skype w 2012 roku .
    Byłam pod wrażeniem bo przeszłość i obecny stan problemu zgadzał się w 100%.
    Po latach powiem że mi się dużo sprawdziło ale jeszcze nie wszystko .
    Jeszcze czekam i liczę że ta reszta też się sprawdzi .
    Ogólnie jestem zadowolona uważam że ta wróżka ma zdolności bo bardzo dużo powiedziała mi sama o tym co ja już wtedy wiedziałam .

  • Anna Bettil (menadżer )

    napisane przez Anna Bettil (menadżer )

    czwartek, 01 czerwiec 2017 21:53


    Do GInger
    Twojego maila nie ma w rejestrze .Kiedy próbowałam pisać na podanego maila przychodzi mi wiadomość brak takiego maila .
    Proszę do mnie napisać na maila lub raz jeszcze napisać opinie ale tym razem z maila użytego przy zapisie na wróżbę .Tylko osoby korzystające z wróżb porad itp mogą pisać opinie .

  • Jola  z  Nakła

    napisane przez Jola z Nakła

    sobota, 20 maj 2017 18:54


    Pani Beato nie wiem co pani zrobiła ale stał się cud.
    Po kolei trafiłam do pani Beaty kilka miesięcy temu z polecenia .Byłam w dołku załamałam się po diagnozie ,lekarze dali mi kilka tygodni życia .Nigdy nie wierzyłam w takie osoby że mogą pomóc ale jak człowiekowi śmierć zagląda w oczy chwyta się wszystkiego .Nie chciała by nic jej mówić, zrobiła ogólny rozkład na zdrowie .Usłyszałam że śmierć zagląda mi w okno ale nic nie jest przesądzone do końca ,tylko sama w sobie muszę w to uwierzyć .Z jednej strony powiedziała prawdę bo byłam na granicy życia i śmierci ale nie umaiłam zrozumieć jak ja mogę na to wpłynąć ,przecież lekarz pozbawił mnie złudzeń .Pamiętam jak dziś koniec naszej rozmowy ,pani Beata powiedziała uwierz a zmienisz bieg wydarzeń .Nie wierzyłam na początku ale coś się ze mną "stało" po wróżbie.Nie potrafię tego opisać tak jak by ktoś ciągle mi mówił do ucha jesteś zdrowa .Po tygodniu wyszłam z domu ,zaczęłam spotykać się z znajomymi,żyłam tak jak by ktoś z moich myśli usunął te diagnozę lekarską .Po 3 miesiącach prawie zapomniałam o tym że jestem chora.Poszłam na badania lekarskie ,pierwsze zdziwienie mój lekarz ze jestem w tak dobrej kondycji (według niego miało mnie już nie być ) Zrobiono badania i SZOK ,rak zniknął .Powtórzono badanie po 4 tygodniach i też BRAK ZMIAN NOWOTWOROWYCH .Nie umiem tego zrozumieć co się wydarzyło ,czuje że ma to związek z Panią Beatą po po kontakcie z nią wszystko się zmieniło ja sama zaczęłam się czuć inaczej.

    Dla mnie to cud a Pani ma w sobie coś specyficznego co trudno nazwać ale wiem że to ma pani w sobie .

  • Rumburak

    napisane przez Rumburak

    sobota, 20 maj 2017 18:31


    Wszystko co mi wróżka powiedziała na temat problemu to w 100% ile się sprawdzi czas pokaże .

  • Wiśnowa  Dama

    napisane przez Wiśnowa Dama

    środa, 17 maj 2017 21:20


    Byłam w dołku dzięki PANI odzyskałam chęci do życia ,wiem że upierdliwy ze mnie klient ale pani to jakoś zniosła .DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKO dzięki pani zaczynam życie na nowo,pani doradztwo jest na wysokim poziomie .

  • Ginkaa

    napisane przez Ginkaa

    środa, 17 maj 2017 08:36


    Moja uczucia były mieszane po wróżbie ,ponieważ usłyszałam to co mi się nie podobało .Od tego czasu korzystałam z kilku jeszcze wróżek one mówiły to co chciałam słyszeć .Po czasie stwierdzam że jednak Wróżka Beata jako jedyna powiedziała mi prawdę i mimo iż ja zrobiłam wszystko by ta wróżba się nie spełniła to i tak było tak jak karty pokazały .Więc muszę przyznać że ta pani ma zdolności .

  • Baszka

    napisane przez Baszka

    wtorek, 16 maj 2017 21:42


    Witam wszystkich, na początku zanim zacznę cokolwiek pisać dziękuję pani Beatce i pani Ani za szybką zmianę terminu wróżby na której mi bardzo zależało.Trafność pani Beatki w co było i co jest w 101%, wiele rzeczy sama nie zauważyłam, ale po wróżbie układa mi się w całość, mam nadzieję, że się sprawdzi.Już mnie korci, żeby ponownie zamówić wróżbę, ale wolałabym nie robić zakłuceń w poprzedniej, dlatego czekam.Polecam wszystkim, którzy jak ja mają dylematy życiowe, pani Beata to przemiła, ciepła osoba ,poprostu otwiera nam oczy na świat, za jakiś czas napewno zamówię wróżbę ponownie. Pozdrawiam

  • Olga z USA

    napisane przez Olga z USA

    sobota, 06 maj 2017 18:54


    Moja wróżba sprawdziła sie po prawie 5 latach. Nieraz myślałam że mi się to nie sprawdzi a jednak .Bardzo zależało mi na stałe z rodziną wyjechać do USA karty pokazały ze my tam będziemy pracować mieszkać żyć. I udało się mimo iż długo nie chciano nam przyznać wizy teraz mamy już zieloną kartę. Gdyby nie wróżba pewnie byśmy to sobie odpuscili kiedy tak mam nie przyznawali tej wizy się zawsze sobie wtedy myślałam przecież karty mi to przepowiedzialy a ja wierzę w wróżby. Dziękuję pani Beato za tę nadzieję oraz ze pani wróżba mi się sprawdziła.

  • Hermiona

    napisane przez Hermiona

    piątek, 05 maj 2017 06:51


    Dużo mi się po sprawdzało już, jednak czekam.jeszcze na jedną ważną rzecz dla mnie kiedy się sprawdzi.
    Polecam jedna z lepszych wróżek na jakie trafiłam.

  • Ramina

    napisane przez Ramina

    środa, 03 maj 2017 23:16


    Jest pani cudowna i genialna ☺☺☺
    Wróżba sprawdziła mi się ☺☺☺
    Powiedziała pani wróci do 4 tyg .Właśnie do mnie wrócił ☺Patrzę w kalendarz A tu dokładnie 4 tyg temu miałam wrożbę.

  • Anna Bettil (menadżer )

    napisane przez Anna Bettil (menadżer )

    środa, 03 maj 2017 09:58


    Do Baszka
    Taka jest pani opinia ,tylko tyle mam w wpisie .Być może ucięło pani przed wysłaniem .Proszę raz jeszcze napisać opinie a dla pewności kopie wysłać na maila do mnie Anna.bettil@interia.pl wtedy to sprawdzę tak by cała pani opinia się opublikowała .
    Za utrudnienia przepraszam .

  • Gienia

    napisane przez Gienia

    środa, 03 maj 2017 09:53


    Jestem pozytywnie zaskoczona ,pierwsza wróżka która mi tak dużo o moim związku ,mężu powiedziała sama od siebie ,która widziała w kartach tyle szczegółów .Miałam wrażenie jak by ona znała moje życie .Co do przyszłości muszę poczekać bo jestem świeżo po wróżbie ale jestem i tak bardzo zadowolona bo uzyskałam wiele dobrych wskazówek .
    Dziękuję pani wróżka za pani serce i okazaną pomoc.

  • Baszka

    napisane przez Baszka

    niedziela, 30 kwiecień 2017 08:34


    Mam pytanie dlaczego w calości nie ukazała się moja opinia.Dzieękuję

  • Baszka

    napisane przez Baszka

    sobota, 29 kwiecień 2017 20:47


    Witam wszystkich

  • Jadwiga z Przystani

    napisane przez Jadwiga z Przystani

    czwartek, 27 kwiecień 2017 23:44


    Jestem świeżo po wróżbie .Jestem pozytywnie zaskoczona bo szczerze miałam mieszane uczucia nim się zapisałam .Teraz po ,jestem już zadowolona .Bardzo dużo rzeczy dowiedziałam się o moim związku ,prawie wszystko co powiedziała pani Beata o moim partnerze się zgadza ,więc zdecydowanie ta pani ma zdolności bo skąd niby wiedziałaby takie szczegóły z naszego życia .
    Bardzo dobre doradztwo ,dostałam wiele cennych wskazówek na przyszłość ,wiem że przyszłość jest zależna ode mnie i to ja sama ją tworzę .
    Ja jestem zadowolona i to bardzo na pewno jeszcze wrócę jak znów będę mieć problem .
    Pozdrawiam pani Beato i zdrowia i sił bo to nie jest łatwa praca tak z tymi problemami innych na co dzień .

  • Urszula z Krosna

    napisane przez Urszula z Krosna

    niedziela, 09 kwiecień 2017 13:01


    Bardzo dużo mi się sprawdziło chociaż jedna rzecz poszła w innym kierunku .To jednak warto ,polecam bo bardzo trafnie karty pokazały mój związek co na ten moment było dla mnie ważne i istotne .

  • Aneta S

    napisane przez Aneta S

    piątek, 07 kwiecień 2017 12:23


    Ja korzystałam z doradztwa bo naprawdę nie dawałam już rady w swoim małżeństwie .Pani Beata bardzo mi pomogła fachowo doradziła i wsparła oraz przede wszystkim uświadomiła że ja też jestem wartościowa to mi naprawdę dużo dało na tym etapie potrzebowałam, takiego wsparcia.Jestem bardzo zadowolona z z tej usługi .

  • Hani z  Australi

    napisane przez Hani z Australi

    piątek, 07 kwiecień 2017 11:34


    Moja wróżba sprawdziła się mimo iż najpierw przyjęła zupełnie inny obrót niż pokazały karty to po czasie było dokładnie tak jak mi w wróżbie wyszło .Duży szacunek dla pani Beaty bo naprawdę dobrze się na tym zna .

  • Pablito

    napisane przez Pablito

    piątek, 31 marzec 2017 07:35


    Pani Beata to bardzo wartościowa osoba, pełna optymizmu. Potrafi podejść do każdej osoby w odpowiedni sposób i przede wszystkim dokładnie wysłuchać. Wróżby... Pani Beata przestrzega zawsze, że to od nas zależne jest czy się zrealizują czy też nie... w sumie nic złego nie zrobiłem a kobieta, która miała darzyć mnie uczuciem i być ze mną w związku jest dziś w związku z kimś innym a mnie traktuje jak powietrze. Może kiedyś zmieni zdanie ale czy ja będę nadal zainteresowany? wątpię. Dziś wiem, że do wróżb należy podchodzić z dystansem a rozmowa z Panią Beatą z pewnością przyda się każdemu, kto cierpi lub przeżywa kryzys w każdej dziedzinie życia. Dlatego też polecam rozmowy z Panią Beatą :)

  • Karina z TG

    napisane przez Karina z TG

    środa, 29 marzec 2017 06:12


    Pani Beatko od lat mi juz pani towarzyszy,pani doskonale wie ze jestem niecierpliwa,dzieki pani patrze w przyszlosc majac nadzieje ze szczelnie zamknelam drzwi za przeszloscia...Nie zawsze czlowiek slyszy co chce ale wazne ze tak potem sie dzieje ...Dziekuje z tego miejsca za okazana cierpliwosc zrozumienie...Trzeba czasu zeby zrozumiec przekaz z kart ...

  • Felicja z Podlasia

    napisane przez Felicja z Podlasia

    sobota, 18 marzec 2017 16:46


    Dużo o pani słyszałam ale zajęło mi 2 lata nim skorzystałam. Jestem zadowolona bardzo dużo powiedziała mi pani o mnie i moim związku jaki był jaki jest .Byłem w szoku kiedy pani mówiła miałam wrażenie że pani była obecna w moim życiu bo tyle było szczegółów. Wiele rzeczy mi pani potwierdziła. Wiem już ze na pewno na pani zdolności i jest pani dobra.Wiem że teraz zależy odemnie ile się sprawdzi. Jestem bardzo zadowolona, jest pani też bardzo sympatyczną osobą.
    Na pewno jeszcze wrócę.

  • Halina

    napisane przez Halina

    środa, 08 marzec 2017 10:37


    Pani Beatko, DZIĘKUJĘ

    JEST PANI WYJĄTKOWA Wiele wróżek się powinno od P. Uczyć umiejętności odczytywania kart, wiedzy, mądrości życiowej i serdeczności. Po naszym spotkaniu często myślę o tym co P. mi powiedziała. Bardzo trafny opis przeszłości, teraźniejszości-a co do wróżby przyszłości zobaczymy. Napewno wrócę jeżeli będzie taka potrzeba

    Pozdrawiam serdecznie Halina Łask

    Z CAŁEGO SERCA POLECAM !!

  • Agata

    napisane przez Agata

    poniedziałek, 20 luty 2017 21:05


    Pani Beato, bardzo mi Pani pomogła.
    Pozdrawiam serdecznie

  • Grzegorz z Oslo

    napisane przez Grzegorz z Oslo

    piątek, 17 luty 2017 22:46


    Nigdy nie wierzyłem w wróżby .Jednak czasem kiedy ma się uczucie przegranej chwyta się wszystkiego .
    Pierwszy raz rozmawiałem z panią chyba z 5lat temu .
    Szczerze to nie do końca byłem zadowolony z pani wróżby wtedy .Nie podobało mi się co usłyszałem wtedy ,szukałem nadziei dla mojego małżeństwa ,a usłyszałem że to już koniec .Jednak to co pani powiedziała o mojej żonie i o naszym małżeństwie w 100% pokrywało się z tym co było .Nie chciała pani mówić za dużo o przyszłości powiedziała pani tylko że jak zakończę ten związek czyli rozwiodę się rozpocznę nowy etap i odnajdę szczęście .Nie do końca mnie to wtedy satysfakcjonowało ,ale życie potoczyło się tak jak pani mówiła .Kiedy byliśmy już w trakcie rozwodu ,ponownie zapisałem się na wróżbę .Tym razem usłyszałem że szczęście jest blisko i już nie długo będę w szczęśliwym związku ,nawet widzi pani małżeństwo .Znów nie do końcu czułem się usatysfakcjonowany .Jednak 2 miesiące po rozwodzie poznałem cudowną kobietę ,nigdy nie sądziłem że można być tak szczęśliwym w związku a jednak .Nim upłynął rok byliśmy już małżeństwem .
    I nie dawno przeglądając internet trafiłem na opinie o pani .Uświadomiłem sobie że pani to wszystko mi przepowiedziała .Jest pani naprawdę dobra w tym bo naprawdę nie wierzyłem w to że może się to sprawdzić .
    Przyznaje się byłem na początku zły ,zwiedziony że nie usłyszałem tego co chciałem ale teraz wiem tak miało być .Pani praca wcale nie jest taka łatwa jak się niektórym wydaje .Ale zaskoczył mnie pani stosunek do ludzi taki pozytywny ale taki specyficzny .
    Dziękuję że przepowiedziała mi pani te miłość .Bo teraz jestem bardzo szczęśliwy .

  • Aleksandra z Warszawy

    napisane przez Aleksandra z Warszawy

    piątek, 10 luty 2017 13:42


    Wróżba się sprawdziła :):):)
    Wróżba mówiła za 3 tygodnie,3 miesiące dostaniesz pracę na której ci zależy.
    Właśnie mija 3 miesiące od wróżby i dziś podpisałam umowę o pracę.
    Tak się cieszę ze mi się sprawdziło .

  • Irena  z Zielonej  Góry

    napisane przez Irena z Zielonej Góry

    czwartek, 09 luty 2017 20:17


    8lat temu byłam na zakręcie życiowym .Wtedy czując że jestem w potrzasku skorzystałam z wróżby pani Beaty .Miałam poważne problemy z kredytem .Karty pokazały że odzyskam spokój że w przyszłości będę żyć bez długów i na nowo odbuduję swoją sytuację finansową co więcej będę robić coś co kiedyś było moja pasją .Bardzo się trzymałam tej nadziei .Jednak los chciał inaczej ,straciłam domu .Praktycznie zostałam z niczym na co tyle pracowałam .Wtedy miałam do pani Beaty duży żal ,nawet napisałam bardzo niemiłego maila .
    Dziś minęło ponad 6lat od kiedy straciłam wszystko .
    Ale żyję ,podniosłam się .Dziś nie mam długów .Zaczęłam wszystko od nowa .Kiedy nie miałam za co żyć ,zaczęłam malować ,kiedyś było to moją pasją .Odniosłam można powiedzieć sukces ,jestem wstanie z tego się utrzymać .Pani Beato po pierwsze chciałam panią przeprosić za tamten mail gdzie byłam nie fer wobec pani ,bo pani miała rację ,jest tak jak mi pani powiedziała tylko ja za szybko panią oceniłam .To jest chyba to o czym często pani pisze że czasem nie jest pani wstanie powiedzieć dokładnego czasu .Ja wtedy myślałam że to jest ten czas kiedy miało się ułożyć a nie zawalić a tak naprawdę to się stało dopiero kilka lat późnij .
    Proszę nie mieć do mnie żalu za tamto zachowanie ale pani pewnie wie że kiedy człowiek się załamuje wszyscy są winni tylko nie on sam .Pani to pewnie wie .
    Jeszcze raz przepraszam .

  • Ela

    napisane przez Ela

    środa, 08 luty 2017 18:20


    Skorzystałam też z godzinnej wróżby, ale nie byłam zadowolona, bo w ciągu 15 minut byłam po wróżbie, nie miałam już o co pytać. Wróżba była pół roku temu. Nic się nie spełniło. Miałam też wróżby andrzejkowe i też nic nie sprawdziło się. Może tylko mnie się nie sprawdza. Żałuję, bo bardzo potrzebowałam i potrzebuję pomocy. Nie mam siły już żyć. Nikt mi nie pomoże, ani policja, ani prokuratura, ani nawet wróżka. Chciałam tylko nadziei na lepsze jutro, na przyszłość, ale Pani Beata mi nie powiedziała. Chyba takie moje przeznaczenie…..

  • Urszula z Wielunia

    napisane przez Urszula z Wielunia

    wtorek, 07 luty 2017 22:32


    Dziękuję za wszystko ,za wsparcie za pomoc za dobre doradztwo gdyby nie pani pewnie by mnie już nie było .Jestem wdzięczna za te słowa które usłyszałam kiedy nic już nie miało sensu .Teraz czas bym sama zawalczyła o swoje szczęście ,jest pani cudowną osobą .

  • Lucyna

    napisane przez Lucyna

    niedziela, 05 luty 2017 22:13


    Od kilku lat czytam te stronę gdyż wiele moich koleżanek i znajomych jest pani stałymi klientkami i zawsze sobie panią bardzo chwaliły i mówiły że wszystko się sprawdza .
    Ja trochę się bałam wróży u pani i długo zwlekałam .Kiedy już w końcu się odważyłam zapisałam się na godzinną sesję .Chciałam pytać o związek.Pani powiedziała że najpierw pani sprawdzi jak karty same pokażą moja sytuację ,wszystko było odwrotnie .Wtedy pani powiedziała że w takiej sytuacji karty nie chcą mówić i zaproponowała pani cały zwrot pieniędzy (co zresztą pani zrobiła ) Byłam wtedy zawiedziona ale doceniłam gest uczciwości .Długo biłam się z myślami czemu mnie akurat nic nie chciały pokazać a u innych tak dużo pokazywały .Minęły dwa lata pojawił się nowy związek .Mimo iż pani mi to odradzała mówiąc że być może nie jest pani odpowiednią osobą dla mnie postanowiłam znów się zapisać .Znów wybrałam pełną sesje .Czekałam na te wróżbę z duszą na ramieniu .Jakie było moje zdziwienie kiedy w pierwszym rozkładzie karty tyle szczegółów pokazały tego co było i jest miedzy nami .Tym razem potwierdziłam że się z tym zgadzam i wróżba trwała nadal . Z tej drugiej wróżby sprawdziło mi się wszystko w 100% potem byłą trzecia tam się sprawdziło około 90% a ostatnio miałam czwartą wróżbę i już sprawdziło się większość chociaż to ciągle jeszcze jest w trakcie realizacji więc liczę ze i tu też się mi posprawdza .

  • Jolanta z Opola

    napisane przez Jolanta z Opola

    sobota, 28 styczeń 2017 20:24


    Jestem bardzo zadowolona z pani wróżby oraz fachowego doradztwa które wtedy było mi bardzo potrzebne .Nawet pani nie wie ile mi pani pomogła. Za wszystko bardzo dziękuję.

  • Jadwiga z Olesna

    napisane przez Jadwiga z Olesna

    sobota, 07 styczeń 2017 00:09


    Wróżba była w lutym 2014 roku .Prawie wszystko mi się sprawdziło. W jedną rzecz nie wierzyłam a było tak jak karty to pokazały .Bardzo dobra wróżka .Polecam

  • Elżbieta 60

    napisane przez Elżbieta 60

    środa, 04 styczeń 2017 11:56


    Pani Beato dziękuję za te lata kiedy pani była i kiedy wiele razy pomogła mi pani swoją wróżbą .W tym Nowym Roku dużo dobrego dla pani i by nadal pani pomagała takim jak ja .

  • Karolina

    napisane przez Karolina

    poniedziałek, 12 grudzień 2016 23:21


    Wróżba Andrzejkowa z tego roku właśnie mi się sprawdziła .

  • Marzena

    napisane przez Marzena

    środa, 30 listopad 2016 20:50


    Pani Beatko, ja chciałabym z calego serca serca cieplo i serdecznie podziekowac za dzisiejsze wrozby Andrzejkowe. Dziękuje za Pani pracę i poswiecenie, jest Pani przemila i serdeczna osoba. Dziekuje i przesylam najlepsze zyczenia dla Pani i najblizszych.

  • Karina  z  USA

    napisane przez Karina z USA

    niedziela, 27 listopad 2016 17:41


    Poleciłam mi panią koleżanka, która tak jak ja od lat mieszka w USA .I nie żałuję faktycznie jest pani rewelacyjna ,szczególnie w problemach analiz związku .Ja bardziej oczekiwałam doradztwa niż samej wróżby i bardzo mi pani pomogła .Pierwszy szok był jak dokładnie pani opisała mój związek oraz sama powiedziała pani o wydarzeniu sprzed lat które miało wpływ na nasz związek .Dostałam wiele cennych wskazówek jak mam postępować .Mimo iż upłynął krótki czas od wróżby ja już stosuje pani metody i widzę poprawę małą ale widzę że jest pani w tym dobra bo sama nie wpadłabym na takie działanie .Jest pani świetną wróżką ,wspaniałym doradcą oraz rewelacyjnym psychologiem i najważniejsze dobrym człowiekiem .
    Pozdrawiam

  • Dariusz Lewanowski

    napisane przez Dariusz Lewanowski

    wtorek, 22 listopad 2016 11:29


    Pierwszy raz korzystałem z takiej usługi i szczerze jestem w ogromnym szoku skąd pani wiedziała tyle szczegółów z mojego życia .Otrzymałem wiele cennych rad i wskazówek .Zdecydowanie jestem zadowolony a teraz już reszta zależy ode mnie ile mi się sprawdzi .

  • Robert z Gdyni

    napisane przez Robert z Gdyni

    sobota, 12 listopad 2016 18:46


    Korzystałem pierwszy raz i szczerze to jestem bardzo pozytywnie zaskoczony .Pani Beata sama trafnie przedstawiła mi moją sytuację i mój problem nic nie musiałem mówić .Przeszłość i teraźniejszość wszystko się pokrywało .Na przyszłość muszę poczekać ale i tak jestem bardzo zadowolony z wróżby .Ta pani ma naprawdę dar bo skąd niby miałaby wiedzieć takie szczegóły z mojego życia.

  • Jolanta

    napisane przez Jolanta

    wtorek, 25 październik 2016 15:17


    My sami mamy ogromny wpływ na sprawdzenie lub niesprawdzenie się wróżby .Ja zrozumiałam to dopiero po 6latcah .Mąż odszedł do innej karty pokazały że wróci .Ja ciągle myślałam o tym że jest szczęśliwy że tamta jest lepsza .Lata upływały on zdążył się ze mną rozwieść a ja ciągle użalałam się nad sobą i myślałam że on z Tamtą jest szczęśliwy aż po latach powiedział dość ,coś we mnie pękło .Zajęłam się swoim życiem ,przestałam myśleć o nich jak o szczęśliwej rodzinie.I stał się cud.Mąż rozstał się z tamtą mimo iż mają wspólne bliźnięta (ja mam tylko syna z nim) i chce do mnie wracać .Dopiero teraz zrozumiałam to co pani Beata tyle razy próbowała mi tłumaczyć ze taką postawą tylko go odsuwam od siebie .Szkoda że dopiero teraz to zrozumiałam bo zmarnowałam tyle lat na myślenie o kimś kto nie był tego wart .

  • Klaudia

    napisane przez Klaudia

    wtorek, 25 październik 2016 10:45


    Wspaniała, pouczająca rozmowa- kobiety z kobietą, matki z matką.
    Jeśli chodzi o celność oceny sytuacji to śmiało mogę powiedzieć o 100%.
    Wróżba to jedno, ale rozmowa pozwoliła mi spojrzeć na wszytko z boku, z innej perspektywy.
    Wiem, ile pracy przede mną. Cierpliwość, która nie jest moją najmocniejszą stroną będzie musiała być teraz absolutnym punktem nr 1.
    Polecam doradztwo wraz z wróżbą. Pani Beata, co jest olbrzymim plusem, nie oczekuje wyłożenia sytuacji - stąd brak sugerowania się historią każdego z nas, jasno określa to, że karty dają nam możliwości i nie są wyrocznią tylko drogowskazem.
    Od siebie mogę dodać to, że jeśli ktoś nie jest gotowy na wróżbę, która czasem niekoniecznie pokaże to co chcemy zobaczyć to niech poczeka, da sobie czas. Zadając pytania nie bójmy się odpowiedzi, które dostaniemy.
    Pani Beato, dziękuję za naszą rozmowę, analizę sytuacji, pomoc w znalezieniu drogi. Dzięki naszej rozmowie jestem bardziej pewna swoich celów. Los jest w moich rękach!

  • Lucyna z Angli

    napisane przez Lucyna z Angli

    środa, 12 październik 2016 15:10


    Od kilku lat korzystam i bardzo mi to pomaga w podejmowanych decyzjach .Cenię sobie pomoc pani Beaty dla mnie jest ona bardzo pomocna.Pani Beata dużo rzeczy widzi w kartach które są prawdą lub potem się sprawdzają .

  • Sabina  z  Opola

    napisane przez Sabina z Opola

    poniedziałek, 10 październik 2016 11:50


    Analiza związku w 100% trafna dokładnie tak wygląda mój związek ,wróżka mówi prawdę a nie to co chcemy usłyszeć .
    Polecam wróżka zna się na tym.

  • Tobiasz

    napisane przez Tobiasz

    poniedziałek, 03 październik 2016 14:43


    Korzystałem 2 razy i ponad 80% mi się sprawdziło z tego co wyszło .
    Bardzo miła pani.

  • Nina z Opola

    napisane przez Nina z Opola

    niedziela, 02 październik 2016 15:36


    Beata Kalinowska jest dobrą wróżką bo bardzo dużo mi się posprawdzało.

  • Kinga

    napisane przez Kinga

    piątek, 30 wrzesień 2016 15:22


    Pani Beatka jest wspaniałą kobietą .Pomogła mi bardziej przez ostanie miesiące niż moja psycholog przez 5lat (nie wróżyłam sobie,wybierałam doradztwo gdyż nie umiałam poradzić sobie z stratą męża )
    Pomogła mi zrozumieć i pogodzić się z moją sytuacją ,pierwsze słowa które od niej usłyszałam brzmiały "będzie ciężko a nawet bardzo"
    Uważam że to świetna kobieta i dobry fachowiec ,przynajmniej terapeutyczny bo tego doświadczyłam .
    Dziękuję za wszystko dziś znów po wielu latach burz wyszło słonce w mym życiu.Ja wiem pani jest skromna i powtarza że my sami podejmujemy decyzje ale ja wiem że pani bardzo mi pomogła i za to zawsze będę wdzięczna .

  • Sceptyk

    napisane przez Sceptyk

    poniedziałek, 26 wrzesień 2016 20:50


    Ja nigdy w te rzeczy nie wierzyłem ale życie mnie zmusiło że jak już człowiek nie widzi ratunku to i z wróżek korzysta.
    Jestem w szoku ile wróżka o mnie wiedziała i o moim małżeństwie .Nie mogła tego wiedzieć bo nic jej nie mówiłem ona o nic nie pytała .
    Czułem się tak jak by ona z nami żyła na co dzień tak dokładnie to opisała .
    Przeszłość i obecna sytuacja wszystko było prawdą .
    Przyszłość czas pokaże bo muszę poczekać aż się sprawdzi .

    Pisze te opinie by takie niedowiarki jak ja same sprawdziły że są jeszcze osoby które widzą to co inni nie widzą o drugim człowieku .

  • Irena  W

    napisane przez Irena W

    poniedziałek, 26 wrzesień 2016 20:38


    Od wielu lat korzystam z wróżb i porad pani Beatki jest rewelacyjna w tym :)
    Sfera zawodowa zawsze sprawdza mi się w 100% nawet czas mi się sprawdza mimo iż pani Beatka zastrzega że czas jest tylko przybliżony to mnie się on zawsze sprawdza na 100%
    Jedynie w kwestii uczuć różnie to bywa ....przeszłość teraźniejszość zawsze mi się pokrywa w 100% z przyszłością dużo się sprawdza ale nie wszystko .W moim przypadku wynika to chyba z mojego zachowania .Ponieważ nie zawsze robię tak jak karty mi radzą .Karty radziły poczekać z działaniem bo on nie jest pewny czy chce ze mną być odradzały konfrontacje w tym czasie bo on sam nie wie czego chce. A ja cóż zamiast poczekać naciskałam ,wymusiłam deklaracje i usłyszałam :"kocham cię ale nie jestem gotowy teraz na związek"
    Teraz tak sobie myślę że chyba przed tym mnie ostrzegała pani Beatka by dać mu czas bo ostrzegały przed działaniem .Czasem człowiek mądry po fakcie .
    Ogólnie polecam panią Beatkę wspaniała ciepła kobieta ,ma się wrażenie ze jesteśmy ważni że ważny jest nasz problem a wierzcie mi potrafię być upierdliwa a mimo to zawsze mnie wysłucha .
    Jest to kobieta z prawdziwym darem i sercem .
    Moja koleżanka nie wierzyła w wróżby uważała że to naciągane jednak kiedy sama skorzystała zmieniła zdanie gdyż podczas wróżby usłyszała takie rzeczy o których nawet ja jej koleżanka nie wiedziała i były one charakterystyczne że koleżanka długo była w szoku skąd wróżka mogła wiedzieć takie rzeczy ,to ją przekonało że są ludzie z prawdziwym darem.

  • Katarzyna J.

    napisane przez Katarzyna J.

    czwartek, 15 wrzesień 2016 13:28


    U Pani Beatki wróżę od dłuższego czasu. Sprawdzalnosc wróżb jest bardzo duża! Kiedy byłam w dołku bo straciłam pracę, zadzwoniłam do Pani Beatki z zapytaniem kiedy znajdę następna pracę. Odpowiedz była "6 dni/tygodni/miesiecy ale warunkiem jest moje działanie" 2 dni po rozmowie zostałam zaproszona na rozmowę. Gdyby nie wryly mi slowa Pani Beatki że musi być moje działanie, pewnie stwierdziłabym że daruje sobie bo pewnie znowu nie dostane pracy. Po rozmowie wyszlam bardzo niezadowolona myśląc że nie dostane tej pracy, ale odpowiedz mieli mi dać równo 6 dnia od wróżby. Zadzwonilam do mamy opowiadając jej wszystko, dodając na końcu że zgodnie z wróżba powinnam mieć ta pracę. Dziś mija 5 miesiąc od rozpoczęcia mojej wymarzonej pracy, a mama ciągle powtarza mi slowa, które powiedziałam jej przez telefon, przypominając z jaką dokładnością Pani Beatka określiła znalezienie mojej pracy. Kilkakrotnie korzystalam z wróżb dotyczących sfery uczuciowej. Pytałam niejednokrotnie o konkretnego chłopaka. Pani Beatka za każdym razem przedstawiała mi go jako osobę zakochana we mnie. Usłyszałam słowa "czas teraźniejszy nie widać końca relacji i chce żeby to się rozwijało czas przyszły musisz podjąć ważna decyzję dotyczącą spraw sercowych" Dlugo nie mogłam tego zrozumieć, bo kilka miesięcy po wróżbie to On zdecydował żeby zakończyć nasza relacje i praktycznie wyparł się uczuć do mnie. Zrozpaczona skorzystalam kolejny raz z wróżby i co w niej się ukazało? Ze relacja zakończył, ale żałuję tego. Pani Beatka powiedziała mi, że w momencie kiedy będę już na innym etapie życia i zapomnę o nim, odezwie się i będzie chciał wrócić. No coz. Gdyby tak było to faktycznie słowa z początkowej wróżby pokryją się. Teraz dopiero rozumiem o czym mówiła wtedy Pani Beatka. Na chwilę obecną czekam na spełnienie. Póki co wszystko poszło w innym kierunku ale jak się spelni na pewno o tym poinformuje.

  • Klementyna

    napisane przez Klementyna

    poniedziałek, 22 sierpień 2016 15:20


    Moja wróżba była z 8 lat temu .Nigdy wcześniej nie korzystałam z wróżek i raczej byłam sceptycznie do tego nastawiona .Skorzystałam gdyż straciłam narzeczonego który zostawił mnie przed ślubem po 5 latach bycia razem .Skorzystałam bo bardzo wtedy chciałam usłyszeć że wróci itp. Koleżanka poleciła mi w tedy panią Beatę mówiąc że jest świetna .Skorzystałam ,wtedy byłam rozczarowana bo to co wtedy usłyszałam nie spodobało mi się .Usłyszałam że z byłym już nie będę że on ma dziecko z inną i nigdy do końca mnie nie kochał .Karty pokazały że w ciągu kilku lat poznam kogoś z kim będę miała kontakt służbowy (jedno z nas będzie wtedy w pracy )Że on szybko mi się oświadczy i będziemy mieli bliźnięta .Wtedy uważałam że to absurd .Ale dziś 8 lat po wróżbie mogę napisać opinie że wszystko mi się sprawdziło .Poszłam do lekarza i to on jest dziś moim mężem tak jak powiedziała pani Beata któreś z nas wtedy będzie w pracy ,szybko zdecydowaliśmy się na ślub bo od początku czuliśmy że to właśnie to .2 miesiące temu urodziłam bliźniaki i dopiero wtedy przypomniałam sobie o wróżbie .Pani Beata ma niewątpliwie ogromny dar by z taką dokładnością to wszystko przewidzieć zbyt wiele szczegółów by zadziałał tu przypadek .
    Kiedy usłyszałam że on nie będzie ze mną chciałam zrobić rytuał miłośny jednak pani Beata mi odradziła powiedziała że robiąc to sama pozbawię się prawdziwej miłości .Dobrze ze wtedy tego nie zrobiłam dzięki temu dziś jestem bardzo szczęśliwą kobietą i sama się dziwię co ja kiedyś widziałam w byłym dopiero z czasem uświadomiłam sobie że on nigdy mnie nie kochał .
    Moja wróżba sprawdziła się w 100% to była moja pierwsza wróżba obecnie nie czuje potrzeby by pytać o przyszłość bo kiedyś przed laty pani Beata powiedziała mi tak "Kiedy człowiek jest szczęśliwy nie kusi losu i nie pyta co będzie " i ja się tego trzymam .
    Pozdrawiam pani Beatko ma pani naprawdę duże zdolności .

  • Dorota

    napisane przez Dorota

    wtorek, 16 sierpień 2016 11:05


    Z pomocy Pani Beaty Kalinowskiej korzystam już od dłuższego czasu, zarówno z wróżby jak i doradztwa. Na pewno jest to osoba bardzo pomocna, przyjacielska i świetnie rozpoznaje sytuację.
    Przewidywania dotyczące sytuacji zawodowej właśnie się spełniły, parę miesięcy temu pytałam czy i kiedy dostanę zlecenie od określonego klienta, wówczas odpowiedź była, że zlecenie będzie ale za jakiś czas. W sumie czas był długi, zapomniałam już o tym, a tutaj niespodziewanie klient się odezwał i właśnie konkretnie z tym zleceniem.

  • Renata

    napisane przez Renata

    poniedziałek, 15 sierpień 2016 13:52


    Rok temu moja przyjaciółka w moim imieniu pytała o mój związek .
    Moja przyjaciółka wykupiła sobie godzinną wróżbę a ja wykupiłam te opcje 10 minut tylko nie mogłam wtedy dzwonić to pani Beaty więc poprosiłam by koleżanka zrobiła to w moim imieniu .

    Najpierw miała swoją wróżbę a po godzinie te 10 minut moje .
    Powiem szczerze kiedy przeczytałam te odpowiedzi nie byłam zadowolona gdyż wtedy na ten moment ni jak mi nie pasowały to sytuacji .
    Pytanie dotyczyło małżeństwa ogólnie wtedy nie było źle ale chciał z ciekawości wiedzieć co dalej .
    Wróżba mówiła że on mnie zdradza (wtedy nic mi na to nie wskazywało ,wręcz uważałam że to nie możliwe ) że prawda wyjdzie na jaw kiedy na świat przyjdzie dziecko a ja to przeczytam w jakimś dokumencie .No niestety tak było przez ten rok uznałam że wróżba jest nietrafiona i o niej zapomniałam aż nie dawno znalazłam u męża akt urodzenia dziecka i on widnieje jako ojciec .
    Przeżyłam szok ,nadal nie umiem sobie z tym wszystkim poradzić .Chciałbym wiedzieć co dalej ale na razie boje się zapisać na kolejną wróżbę bo jeśli wyjdzie że będę już sama ?
    Na razie jeszcze nie jestem gotowa na to .
    Jednak piszę te opinię bo jestem w szoku jak Ktoś tak dokładnie określił moją przyszłość .Czas nie był zawarty w wróżbie tylko szczegółowe wydarzenie .
    Jestem w szoku jakie zdolności ma pani Beata ,dodam tylko ze wtedy pani Beata powiedziała koleżance że każdy powinien się pytać w swoim imieniu bo wtedy jest większa energia i on a może więcej powiedzieć .A w moim przypadku i tak wszystko się sprawdziło niestety bo wolałabym by było inaczej ale niestety tego już nie zmienię może gdybym w tedy rozmawiała z panią Beatą zapytałabym jak tego uniknąć i dziś było by inaczej ,jednak teraz to już mogę sobie tylko gdybać co by było gdyby.
    Pozdrawiam panią Beatkę jest pani kobietą o wielkim Darze i sercu :)

  • Anita

    napisane przez Anita

    niedziela, 07 sierpień 2016 20:05


    Czytałam właśnie wróżbę sprzed paru lat jeszcze jak Pani Beata miała.opcje odp e.mail ... Na dzień dzisiejszy wszystko jest oczywiste jak to czytam i wszystko się sprawdzilo na tamty moment nie do konca wiedział we wszystkim o czym mowa dzis jak to przeczytałam wiem.. Korzystałam.rowniez z wróżby telefonicznej ktora również sie sprawdzila w calosci ...jesli ktoś chciałby prawdy POLECAM PANIA BEATĘ!

  • Agnieszka

    napisane przez Agnieszka

    niedziela, 07 sierpień 2016 14:12


    Rozmawiałam z panią Beatą 2 i 4 lata temu. Byłam zadziwiona precyzyjnym opisem moich relacji. Pytałam tylko o uczucia, nastawienie, intencje osób nie podając ŻADNYCH innych informacji. Czułam się tak jak bym rozmawiała z przyjaciółką, która już bardzo dobrze poznała moją sytuację. To zadziwiające wrażenie, gdy słucha się, od kogoś obcego, o swoim życiu, tak, jakby to była moja własna opowieść. Pani Beata perfekcyjnie opisuje ludzi w ich profilu psychologicznym. Uczęszczam od jakiegoś czasu na psychoterapię, ale przyznaję, że mój terapeuta potrzebował aż dwóch lat, żeby mieć we mnie i moje relacje taki wgląd, jaki Pani Beata ma od pierwszych kilku minut rozmowy telefonicznej. Czy te prognozy się spełniają? Jeśli chodzi o przeszłość i teraźniejszość są absolutnie zgodne. Czuję, że w 100 % pani Beata mówi o mnie i moich sprawach. Podaje nie tylko ogólny zarys, ale często i detale, na tyle charakterystyczne, że o przypadku nie ma tu mowy. Jeśli chodzi o przyszłość, tych informacji jest mniej, przyszłość to tylko jakiś przewidywany kierunek, nie zapisany, i pewnie nie aż tak wyrazisty energetycznie. Jednak i to się sprawdzało. Relacje, które nie miały dojść do skutku, faktycznie nie realizowały się. Te, które miały rozpaść, rozpadały. A te bez znaczenia, nie miały wpływu. Pewne prognozy nie wydawały się realistyczne, a jednak doświadczyłam takiego biegu wypadków, jaki był przewidziany. Aktualnie przyszedł moment, w którym wszystko, co było mi powiedziane, sprawdziło się, ja trochę utknęłam, i znów potrzebuję wskazówek. Pani Beata jest świetna w temacie relacji. Określa w godzinę to, co u psychologa zajęłoby wiele wizyt i pociągnęło dużo wyższe koszty. Nie zniechęcam nikogo do psychoterapii, to bardzo wartościowy proces. Jednak jeśli ktoś potrzebuje wglądu w bieżącą sytuację, szybkiego zrozumienia zależności i wpływów zachodzących w relacji, to bardzo polecam rozmowę z panią Beatą. Dla mnie najwartościowsza w rozmowie z nią jest właśnie bieżąca sytuacja. Jeśli chcę zapytać o relację, naturalnie sama mam pełny wgląd w siebie, swoje motywy, ale w spojrzeniu na drugą osobę ten wgląd jest zawsze ograniczony czy też zniekształcony ( przez nasze własne dążenia, pragnienia, projekcje ). Wgląd uczyniony przez panią Beatę pozwala spojrzeć na sytuację obiektywnie i podjąć najlepszą decyzję. Mając pełnię informacji mogę z większym uczuciem pewności pokierować swoim działaniem. Pani Beata mówi o stanie emocjonalnym drugiej osoby, o jej wnętrzu, możliwościach i ograniczeniach. Gdy odnoszę to do siebie, moich pragnień i wartościami, wiele mglistych własnych przypuszczeń nabiera realnego kształtu. Rozmowa z Panią Beatą pomaga w tym, aby się przestać oszukiwać. Czasami mamy jakieś przeczucie, ono nam się nie podoba, wypieramy je. Pani Beata mówi, jak jest. Konfrontuje w sposób rzeczowy, realny, to, czego byśmy chcieli z tym, co jest możliwe. Za to jestem wdzięczna.

  • Dagmara

    napisane przez Dagmara

    sobota, 30 lipiec 2016 13:06


    Wróżba sprawdziła mi się :) nawet czas się sprawdził :)
    wyszło że wróci za 3 tyg lub 3 miesiące :) a wrócił po 3 miesiącach mimo iż pani Beata powiedziała że czas potraktować z dystansem .

    Jestem bardzo szczęśliwa i zadowolona :)
    Dziękuję kochana pani Beatko jest pani cudowną kobietą o ogromnym sercu i dużym darze .

  • Robert z Częstochowy

    napisane przez Robert z Częstochowy

    sobota, 09 lipiec 2016 17:42


    Zawsze byłem sceptykiem co do takich porad .Jednak życie pisze swoje scenariusze .Kiedy straciłem rodzinę nie potrafiłem się z tym uporać wtedy przeszukując internet trafiłem na stronę pani Beaty ,najpierw byłem nieufny jednak czym dokładniej czytałem dokładniej czytałem jej stronę poczułem one może mi pomóc .I pomogła i to bardzo .Wybrałem opcje samego doradztwa gdyż kart się bałem a nóż pokazało by co złego .Wybrałem samo doradztwo i to był szczał w dziesiątkę .Pani Beata pomogła mi zrozumieć moje błędy pomogła zrozumieć czemu zostałem sam .To świetny psycholog i wspaniały człowiek ma się wrażenie że ona naprawdę chce nam pomóc .Mnie pomogła jestem dziś innym człowiekiem .

  • Grażyna

    napisane przez Grażyna

    czwartek, 30 czerwiec 2016 16:10


    Moja wróżba sprawdziła się w 100% ale musiałam na to czekać 8lat .
    Potwierdzam pani Beata ma prawdziwy dar tylko my sami jesteśmy niecierpliwi i małej wiary i często zanim się sprawdzi już wydajemy wyrok że się nie sprawdziło .

  • Kasia

    napisane przez Kasia

    piątek, 24 czerwiec 2016 00:31


    Korzystalam 4 razy z uslug Pani Beaty.Pierwsza wrozba andrzejkowa, WSZYSTKO sie sprawdzilo, nawet kolejnosc byla zachowana, zdarzenia nastepowaly po sobie co 4 miesiece!! SZOK. Zdecydowalam sie na wrozbe. Niektore byly odlegle w czasie wiec sila rzczy nie mogly sie jeszcze spelnic, cala reszta spelnila sie. Poziej dzwonilam z prosba o 10 min wrozbe. Jestem zachwycona! Wielki dar. W moim wypadku wrozby byly wyjatkowo pozytywne, az sie nie da uwierzyc. Jesli wszytsko sie spelni. bedzie jak w bajce o kopciuszku :)
    Ta kobieta czyta w myslach :) UWIELBIAM!

  • Ewa Ruda Śląska

    napisane przez Ewa Ruda Śląska

    czwartek, 09 czerwiec 2016 14:57


    Sprawdziło się on wrócił tak jak pani mówiła z czasem sam zrozumie co stracił i wróci dokładnie tak było .Dziękuję ,

  • Krystyna Zabrze

    napisane przez Krystyna Zabrze

    piątek, 03 czerwiec 2016 14:35


    Dziękuję za okazaną pomoc i wsparcie

  • Orianna z USA

    napisane przez Orianna z USA

    poniedziałek, 09 maj 2016 00:09


    Dziękuję za to wszystko co pani dla mnie zrobiła .....to było o wiele więcej niż poprzez swoją pracę miała pani zrobić .Jestem za to bardzo wdzięczna ,wiem ze to pani praca ale zrobiła pani dużo więcej niż to za co ja zapłaciłam .Dziękuję

  • Paweł

    napisane przez Paweł

    wtorek, 03 maj 2016 21:22


    Przeszłość i teraźniejszość = 100%
    Przyszłość to z Pani Beaty strony porada co mam zrobić aby wyszło na moje. Po wróżbie zrobiłem sobie notatkę w którą często zaglądam i dzięki której wiem jak się zachować aby moje marzenie (wróżba) się spełniło.
    Bardzo polecam wszystkim, którzy nie tylko chcą poznać przyszłość ale także tym, którzy potrzebują pomocy psychologa.

  • Witek

    napisane przez Witek

    piątek, 29 kwiecień 2016 12:05


    Większość mi się sprawdziła .

  • Ula z USA

    napisane przez Ula z USA

    środa, 27 kwiecień 2016 17:25


    Ja z wróżb nie korzystam bo trochę boje się tego co by mi wyszło ,ale korzystam z doradztwa u pani Beatki .Kiedy mam gorszy czas nie radze sobie ,sytuacja mnie przytłacza zamawiam sobie samo doradztwo i zawsze bardzo mi to pomaga .Dla mnie to takie nastawienie mnie pozytywnie do działania a resztę muszę już sama wykonać .Pani Beatka to bardzo ciepła wspaniała osoba ale też bardzo mądra dla mnie jej wskazówki są bardzo cenne i po czasie okazuje się ze były też bardzo trafne .

  • Tomasz z Wieliczki

    napisane przez Tomasz z Wieliczki

    poniedziałek, 25 kwiecień 2016 13:18


    Niestety ale wróżba mi się sprawdziła ,mimo iż zrobiłam wszystko by zmienić bieg wydarzeń bo wróżba była niekorzystna dla mnie .
    Ta pani na pewno ma duży dar bo niestety te negatywne wydarzenia przewidziała ze szczegółami tylko czas był trochę inny bo miało być do 8 tyg a było po 7 tygodniach .

  • Renata  z  Kanady

    napisane przez Renata z Kanady

    poniedziałek, 25 kwiecień 2016 13:13


    Wróżba pomogła mi przede wszystkim uwierzyć w siebie i zawalczyć o swoje życie za to pani Beatce jestem bardzo wdzięczna to mądra kobieta jest też dobrym psychologiem bo mnie chyba to bardziej pomogło niż sama wróżba (chociaż też mi się dużo sprawdziło już z wróżby )

  • Sabina z  Gdańska

    napisane przez Sabina z Gdańska

    niedziela, 24 kwiecień 2016 20:21


    4 tyg temu karty ostrzegały mojego męża przed wypadkiem.Kiedy mu to powiedziałam wyśmiał mnie niestety to była prawda bo od 2 tyg leży w ciężkim stanie w szpitalu.
    Wierzę że z tego wyjdzie bo karty pokazały ciężki wypadek ale nie śmierć.

  • Ilona z Poznania

    napisane przez Ilona z Poznania

    sobota, 23 kwiecień 2016 19:57


    Za wróżbę trzeba zawsze płacić by sie sprawdziło !!!!!
    5 lat temu miałam trudną sytuację finansową.
    wtedy p.Beatka czasem na jedno forum odpowiadała bezpłatnie.
    Wyszło ze mąż wróci. Wtedy faktycznie dużo wskazywało ze wróci jednak potem los się odwrócił i go straciłam na zawsze.

    Kiedy rok temu ponownie zapisałam sie na wróżbę tym razem płatną wszystko mi sie sprawdziło .

    Kiedyś bylam u wróżki starszej i ona mówiła ze trzeba zapłacić by sie sprawdziło.

    Do tych co czasem unikają płacenia coś w tym jest albo wam sie nie sprawdzi albo sami zaprzepaścicie szanse tak jak ja.

  • Ewa

    napisane przez Ewa

    poniedziałek, 18 kwiecień 2016 16:07


    Za wszystko dziekuje z calego serca! Nie samowita kobieta ! Bardzo duzo pozytywnej energii.Polecam!

  • Szymon z Warszawy

    napisane przez Szymon z Warszawy

    sobota, 16 kwiecień 2016 18:15


    Zawsze byłem sceptykiem w tych sprawach jednak po rozwodzie nie uśmiałem sobie poradzić z życiem. Wtedy koleżanka powiedziała mi o pani Beacie .Byłem na nią zły że proponuję mi coś takiego kiedy ja miałem dosyć wszystkiego.Ale po kilku tygodniach w końcu postanowiłem spróbować. Byłem bardzo zadowolonym szczególnie za to doradztwie które wtedy było mi tak bardzo potrzebne. Byłem zdziwiony tym ile rzeczy pani Beata widziała o mnie o mojej byłej żonie naszym związku itp Ja jej tego nie powiedziałem wręcz przeciwnie jako sceptyk niczego nie chciałem sugerować ani mówić. Pani Beata sama to zobaczyła .
    Kiedy już kończyliśmy mimo chodem usłyszałem że nim upłynie rok na mojej drodze stanie kobieta z przeszłości która kiedyś kochałem i będziemy razem.
    Wtedy pomyślałem o mojej wielkiej miłości ale to było nierealne gdyż ona od 15 lat mieszkała w USA i miała męża, więc w to nie wierzyłem.
    Jakie było moje zdziwienia kiedy kilka miesięcy temu ona mnie odszukala okazało się że jest w wdową i przyleciała by się że mną spotkać. Dziś jesteśmy ranem.
    Ciągle nie potrafię pojąć jak ktoś może takie rzeczy wiedzieć widzieć.
    Mnie poznanie pani Beaty i porada dużo dała, nie wiem czy jeszcze bym był na tym świecie.
    Jestem pani bardzo wdzięczny za pomóc.

  • Renata  z  Warszawy

    napisane przez Renata z Warszawy

    sobota, 09 kwiecień 2016 15:11


    Ja korzystam od dawna i jestem zawsze zadowolona .
    Chciałam jednak napisać o czasie sprawdzenia się wróżby bo wiele osób pyta kiedy się sprawdza .
    Pytałam o byłego który od dawna się do mnie nie odzywał ,zapytałam się czy się jeszcze do mnie odezwie ?
    Wyszło że tak ,że on sam się odezwie kiedy zapytałam o czas p.Beata powiedziała że czas zawsze jest jej trudno określić ,dlatego do czasu mam mieć dystans .Powiedziała 9 karta czyli za 9 dni /tyg /miesięcy .Właśnie od wróżby minęło 9 miesięcy i on się sam do mnie odezwał :)
    Pani Beatko jest pani niesamowita chyba sama do końca nie docenia pani swoich zdolności :)
    Pozdrawiam i życzę dużo sił zdrowia i wytrwałości dla nas :):):)

  • Ania

    napisane przez Ania

    sobota, 09 kwiecień 2016 12:24


    Przeszłość i treaźniejszość zgadzają się w 100% jeśli chodzi o przyszłość to czas pokaże, mam nadzieję, że będzie tak jak Pani Beata powiedziała. Rozmowa z Panią to czysta przyjemność, potrafi Pani naprawdę człowieka wesprzec, doradzić. Jestem bardzo zadowolona.

  • magdalena

    napisane przez magdalena

    niedziela, 06 marzec 2016 15:22


    Miałam wrożbę na gg. Wszystko co napisano do mnie przez 30 minut sprawdziło się: nawet to, że sama zapracuję na swój sukces oraz że będą przeszkody. Beata postawiła mnie na nogi, dzięki niej patrzę inaczej na przyszłość. Wkrotcę znow wezmę kolejną wrożbę. Jestem bardzo zadowolona :)

  • Ania z Warszawy

    napisane przez Ania z Warszawy

    wtorek, 26 styczeń 2016 11:49


    Korzystając z tego miejsca chciałam pani podziękować .
    Za czas cierpliwość i serce :)
    Ja nie korzystałam z wróżb a z doradztwa .
    Nie byłam jak wiele z was na zakręcie życiowym itp
    Ja po prostu chciałam mieć wymarzoną pracę . Na przestrzeni 2 miesięcy miałam doradztwo aż 4 razy !!!!! przed każdym etapem REKRUTACJI .
    I się udało dziś mam wymarzoną pracę :)
    Wiem ze pani mówiła ze to nie pani zasługa (jest pani skromna) ale ja wiem ze gdyby nie pani cenne wskazówki jak z nimi rozmawiać nie udało by mi się .
    Jaką jest pani wróżką nie wiem ale wiem ze jest pani świetnym psychologiem i doradcą .
    Raz jeszcze dziękuję

  • Załamana

    napisane przez Załamana

    sobota, 23 styczeń 2016 23:46


    Wróżba się sprawdziła .Niestety dotyczyło to tragedii ale stało się tak jak usłyszałam 2lata temu na wróżbie

  • Gosia

    napisane przez Gosia

    środa, 06 styczeń 2016 13:39


    O pani Beacie usłyszałam jakieś 5 lat temu .Zawsze do takich spraw podchodziłam sceptycznie .Jednak życie mi się zawaliło ,mówiąc konkretnie nie chciało mi się żyć .Wtedy jakoś tak przypadkowo przeglądając internet trafiłam na jej stronę i to był impuls postanowiłam zadzwonić do pani Beaty .Rozmawiając ze mną wyjaśniła mi i stanowczo powiedziała że mój stan emocjonalny jest za słaby na karty .Najpierw pomyślałam ze nie chce mi pomóc ale potem czytając dokładnie stronę pani Beaty doszłam do wniosku ze to dla mojego dobra .Wtedy zadzwoniłam raz jeszcze i zapytałam czy w takim razie mogę mieć u niej doradztwo (bez stawiania kart) powiedziała że tak .Jednak przed powiedziała wprost ze nie jest w stanie pomóc każdemu i czy jestem tego świadoma decydując się . Potem kontaktowałam się już z menadzerką pani Beaty w celu ustalenia terminu itp .W przeciągu roku czasu korzystałam aż 3 razy z tego doradztwa .Równocześnie chodząc do psychologa takie też było zalecenie p.Beaty .Dziś wiem ze pani Beata pomogła mi dużo bardziej niż ten psycholog jestem jej wdzięczna za pomoc ,pomogła mi zrozumieć siebie oraz poradzić sobie z wewnętrznym bólem .Mimo iż ja nie korzystałam z wróżb u pani Beaty uważam ze ma ona dar bo nie raz mówiła coś o czym nie miała prawa wiedzieć .Jedno jest pewne pani Beata umie pomagać przy czym jest uczciwa bo wiele razy słyszałam u niej ze nie jest wstanie pomoc każdemu itp .Mnie jednak pomogła w 1000% :)
    Za co będę jej wdzięczna do końca życia .

  • Paweł

    napisane przez Paweł

    niedziela, 27 grudzień 2015 15:04


    Witam,
    Korzystałem z usług Pani Beaty wiele razy. Pierwsze "spotkania" miały miejsce pod koniec 2013 roku. Byłem w ciężkim stanie po rozstaniu z kobietą. Pani Beata bardzo szybko mnie pozytywnie nastawiła do życia. Mówiła wtedy, że prawdziwa miłość przede mną ale to odległy czas... dziś po dwóch latach od pierwszej porady dużo się zmieniło... Miłości co prawda jeszcze nie ma ale nastawienie do życia jest zupełnie inne niż było kiedyś. Nie mogę powiedzieć, że wróżby się zrealizowały bo nic konkretnego się nie wydarzyło, jednak pamiętam etapy jakie nastąpiły w moim życiu i śmiało mogę powiedzieć, że Pani Beata mi pomogła. Ostatnio kolejny raz poprosiłem Panią Beatę o pomoc... zadałem konkretne pytanie dotyczące kobiety, którą poznałem w ostatnim czasie... O dziwo Pani Beata tą relację przedstawiła w bardzo pozytywnym świetle... i wtedy szczęka mi kompletnie opadła bo miałem wrażenie, że dana kobieta w ogóle nie jest mną zainteresowana a utrzymuje kontakt tylko dla zabicia czasu... wróżba Pani Beaty spowodowała, że stałem się człowiekiem bardziej "wyluzowanym" oraz pewnym siebie... i tym sposobem, kobieta, która wydawała mi się niedostępna oraz kompletnie niezainteresowana kontaktem ze mną nagle zaczęła być miła, pisać i znajdywać czas na spotkania... czas pokaże jak to dalej będzie. Pamiętam każde zdanie Pani Beaty i dzięki jej pomocy na pewno nie popełnię błędów w relacji z tą kobietą... a jeśli będę miał wątpliwości na pewno zwrócę się znów o pomoc do Pani Beaty. Jeśli nawet jej wróżby się nie spełnią to wiem, że postawi mnie na nogi odpowiednim podejściem i wsparciem. Pozdrawiam

  • Hania  z  Zielonej  Góry

    napisane przez Hania z Zielonej Góry

    czwartek, 03 grudzień 2015 12:43


    Ja korzystam z wróżb pani Beaty od kilku lat .Zawsze jestem bardzo zadowolona i bardzo mi to pomaga oraz widzę że z perspektywy lat bardzo dużo mi się posprawdzało .Zawsze korzystam z wróżby telefonicznej .Oprócz mnie korzystają też moje koleżanki i też są zadowolone .Ale chciałam napisać komentarz gdyż w końcu udało mi się mieć wróżbę u pani Beaty osobiście .Fakt na termin czekałyśmy dosyć długo ale udało się w listopadzie pani Beata była w Zielonej Górze .Z koleżankami zorganizowałyśmy osobiste wróżby z nią .Pisze by ktoś kto zadaje sobie pytanie jaka jest pani Beata na "żywo " mówię jest wspaniałą ciepłą kobietą ,osobiście widzimy jaki ma dar że tyle mówi sama od siebie a jak "dotknie ręką " to aż ciarki przechodzą .Emanuje od niej ciepło i tak życzliwość .I moja najważniejsza opinia nie ma różnicy czy wróży wam przez telefon czy na żywo .Jednak warto było ją poznać na żywo .
    Pozdrawiam pani Beatko i oby nadal pani miała siły pomagać jak dotychczas :)

    ps. Kiedy ja miałam wróżbę osobistą około 45 minut ,nie wiem ile razy dzwonił pani Beacie telefon ale prawie cały czas ktoś dzwonił lub pisał wiadomości (telefon był wyciszony ale leżał na stoliku i było widać że cały czas ktoś dzwoni ) Więc teraz dopiero wiem jak intensywna pracę ma p.Beatka aż teraz mam wyrzuty że czasem myślałam czemu p.Beata mi nie odpowiada od razu tylko odpowiedz mam po pewnym czasie .

  • Otii

    napisane przez Otii

    wtorek, 01 grudzień 2015 16:55


    Moja wróżba sprawdziła się po prawie 6 miesiącach mimo iż przyznam że 3 miesiące temu myślałam inaczej .
    Pół roku temu usłyszałam że dostanę awans ,jednak po 3 miesiącach usłyszałam ze firmę będą zamykać i mnie zwolnią a dziś taka wiadomość że firmy nie zamykają TYLKO DOSTAŁAM AWANS więc sprawdziło się mimo iż wszystko wskazywało że już nic z tego nie będzie .
    POLECAM :)

  • Żaneta

    napisane przez Żaneta

    niedziela, 18 październik 2015 12:18


    wróżba była około 8miesięcu temu .
    praca sprawdziła mi się w 100% jeśli chodzi o miłość sprawdziło mi się 70% wróżby.

  • Wanda  z  Belgi

    napisane przez Wanda z Belgi

    niedziela, 18 październik 2015 12:14


    Moja opinia jest na świeżo :)
    Niedawno pierwszy raz miałam wróżbę u pani Beaty (60 minut przez Viber z racji ze mieszkam za granicą )
    O pani Beacie pierwszy raz usłyszałam jakieś 3 lata temu od koleżanki która bardzo ją sobie chwaliła ,ja zawsze miałam sceptyczny stosunek to wróżb .Jednak od kilku miesięcy mam poważne problemy z którymi nie daje już sobie rady wtedy koleżanka ponownie wspomniała mi o pani Beacie mówiąc że oprócz tego ze jest dobrym ezoterykiem jest też świetnym terapeutą .To mnie przekonało i postanowiłam skorzystać .
    Wrażenia bardzo pozytywne ;sama pani Beata bardzo ciepła i miła osoba od pierwszych minut czułam że dla niej moje problemy były ważne ze było zaangażowanie z jej strony .
    Zaczęła najpierw od rozkładu co sama widzi na mój problem .Ja tylko powiedziałam ze chodzi o małżeństwo nic więcej nie mówiłam ponieważ pani Beata prosiła by nie sugerować odpowiedzi ;
    *tu pokryło się wszystko w 100%
    *doradztwo na bardzo wysokim poziomie widać ze kobieta ma wieloletnie doświadczenie pracy z ludźmi .
    Przyszłość na to jeszcze muszę poczekać jednak uważam ze ma to duże szanse na sprawdzenie się gdyż uzasadnienie które usłyszałam pokrywa się z tym co wiem .
    Ogólne już dziś wiem ze jestem zadowolona :)

  • Adam

    napisane przez Adam

    wtorek, 13 październik 2015 08:43


    Ja korzystam z wróżb ,doradztwa u pani Beaty ponad 7 lat (zazwyczaj raz do roku )
    I potwierdzam na przestrzeni tych lat bardzo dużo mi się u niej sprawdza (inaczej pewnie bym nie wracał ) oczywiście jest ta granica błędu w moim przypadku jest ona naprawdę minimalna .
    Czytam wasze ostanie wpisy i powiem tak kiedy pierwszy raz trafiłem do pani Beaty zapisywałem się przez telefon ,wróżbę miałem następnego dnia ,obecnie zapisuje się przez formularz oraz menadżerkę fakt przez te lata wiele się zmieniło ale jedno jest ciągle takie samo jej podejście i cierpliwość do klienta :)
    Takie samo od lat :)
    Zawsze 100% skupienia na osobie i problemie i te poczucie że jesteśmy ważni że mamy poczucie że ona chce nam pomóc :)
    W moim przypadku panią Beatę cenię za doradztwo to jest zawsze dla mnie ogromnym zastrzykiem do działania .
    Co do cierpliwości do ludzi ;pamiętam chyba z 4 lata temu moja koleżanka miała problem ,postanowiłem by podczas mojej wróżby sama też o coś zapytała w rezultacie to ona miała te moją godzinną wróżbę ale na koniec powiedziałem jej że pani Beata to ma anielską cierpliwość bo widziałem z boku jak ktoś jest upierdliwy typu "a na pewno tak pani myśli " ," a może jednak tym razem się pani myli "

  • Beata B.

    napisane przez Beata B.

    poniedziałek, 12 październik 2015 23:29


    Szanowni Panstwo o ogromnych umiejetnosciach Pani Beatki nie bede pisala bo jest to sprawa oczywista! Chcialam podzielic sie kwestia oplat za wrozbe. Gdy natrafilam przypadkiem w internecie na Pania Beatke 3,5 roku temu bylam w duzym stresie psychicznym wynikajacym z ogromnych problemow finansowych. Znalazlam sie za granica bez rodziny, przyjaciol, pracy wraz z synem 13 letnim i co najgorsze bez mozliwosci powrotu do kraju. Nie wiedzialam co mam zrobic. Pani Beatka postawila mnie na nogi!!! Doslownie tak, bo po wrozbie z doradztwem jakby bezwiednie moje zycie zaczelo nabierac kolorow oraz tempa. Jednak nie od razu. Kwota jaka mialam uregulowac wraz z oplatami przelewu miedzynarodowego odpowiadala tygodniowemu wyzywieniu dla mnie i mojego dziecka. Jednak mimo wszystko z ogromna ochota chialam jak najszybciej zrobic ten przelew i gleboko wierzylam, ze dopiero wtedy wszystko zacznie sie napedzac.... i nie mylilam sie. Musze wspomniec, ze Pani Beatka nie naciskala na zaplate wyczula prawdopodobnie, ze jestem w ogromnej potrzebie i potrzebuje wsparcia. Jednak wrozba zaczela sie realizowac od momentu zaplaty a moj los diametralnie sie odwrocil. Tak jak w bajce. Tak jak w najskrytszych marzeniach a nawet jeszcze lepiej! Teraz kazdego dnia ciesze sie zyciem z moim wspanialym mezem i wiem dokladnie co to znaczy. Dlatego decydujac sie na wrozbe zawsze nalezy za nia dobrze zaplacic, prosze pamietajcie o tym.
    Z wyrazami szacunku oraz ogromnej wdziecznosci dla Pani Beatki.

  • Dareczek :-)

    napisane przez Dareczek :-)

    poniedziałek, 12 październik 2015 22:44


    Treść tego komentarza kieruję po adresem osoby podpisującej się "Wiolka". Nazywanie samej siebie "Wiolka świadczy o pewnego rodzaju megalomanii.
    Nie chcę tego miejsca zamieniać w typowe polskie forum, gdzie ludzie jak tylko mogą obrzucają się błotem. Ale nie mogłem powstrzymać się od komentarza. Nie rozumiem jak można w tak, delikatnie mówiąc, niegrzeczny sposób zwracać się do Pani Beaty? Co znaczy "Chyba po to ma gg by zaraz odpisać"? A kto tak powiedział? Ta kobieta zna tysiące ludzi. Nawet gdyby chciała nie może od razu odpisać. Poza tym to nie jest służąca! Pomijając fakt, że do każdego zawodu należy podchodzić z szacunkiem. W każdym razie dobrze wychowani ludzie tak robią.
    Zastanawia mnie też co może znaczyć zdanie "Kiedy w końcu napisałam ze zapłacę to usłyszałam że termin za tydzień"? Niby, że skok na kasę? Przecież wystarczy dobrze poczytać regulamin i inne strony na tym serwerze by się wszystkiego dowiedzieć jak to działa. A jak się nie rozumie to poprosić przyjaciół (jeśli się ma takowych) by wytłumaczyli o co chodzi.
    Jeśli ten dziwny komentarz osoby wiolki ma znaczyć że nie został jej okazany należyty szacunek to od razu zaznaczam, że się myli. Pani Beata okazała mi więcej szacunku niż ktokolwiek przez całe moje życie. A ze względu na moje grzechy sam twierdzę, iż nie zasłużyłem na tyle dobrego od tej Pani lub kogokolwiek.
    Droga Wiolko Pani Beata nie zasłużyła na takie komentarze a potwierdzeniem tego jest to co Pani Beata napisała w odpowiedzi. 99% procent ludzi zareagowałoby inaczej niż ta kochana wróżka.

  • Beata  Kalinowska

    napisane przez Beata Kalinowska

    poniedziałek, 12 październik 2015 11:18


    Pani Wioleto ,to nie jest tak że ja pani nie odpisywałam po prostu pracowałam i nie miałam możliwości odpisywania za co przepraszam .Osoby które mają wróżę przez telefon ,skype czy viber nieraz słyszą jak te wiadomości na gg nonstop przychodzą i wtedy muszę wyłączyć gg (zresztą obecnie mało kiedy je włączam no chyba ze ktoś zamówił sobie wróżbę gg).
    Co do terminu to nie jest to zależne ode mnie bo nie ja ustalam termin( o czym pani wie zapisując się ) Terminy są zależne od ilości zgłoszeń więc nie jestem wstanie tego przeskoczyć jeśli ktoś chce na już .
    Zazwyczaj jeśli osoba jest dyspozycyjna i dostosuje się do wyznaczonego terminu jest to kwestia kilku dni .Fakt są terminy kiedy się czeka dłużej ale są też osoby które mają tego samego dnia wróżbę ( osoby które mają tego samego dnia wróżbę "wskakują " na termin innej osoby która przeniosła wróżbę na późniejszy termin .W praktyce wygląda to tak ktoś ma termin ale np godzinę przed wróżbą wie ze coś wypadło w pracy i nie zdąży być ,wtedy kontaktuje się z menadżer informuję o tym i przenosi termin na inny dogodny termin.Po czym po 10 minutach dzwoni ktoś mówi ze zależy mu na czasie czy jest na dziś coś wolnego i wtedy automatycznie proponuje mu się ten zwolniony termin on wysyła zgłoszenie robi przelew wysyła potwierdzenie i ma wróżbę ale to są nieliczne tego typu sytuacji kiedy ktoś "ma szczęście " z takim terminem.
    Czasami ten kontakt faktycznie jest bardzo utrudniony by się ze mną móc skontaktować ale podkreślam jest to wynikiem mojej pracy ,myślę ze każdy z was zdaje sobie sprawę z tego że kiedy pracuję nie odbieram telefonów czy też nie odpisuje na wiadomości wtedy skupiam się w 100% na sprawach i problemach danej osoby .
    To oczywiście nie znaczy że macie do mnie nie dzwonić .
    Wręcz przeciwnie kiedy jestem w drodze zawsze zabieram telefon i zestaw słuchawkowy i wtedy mam czas odbierać wasze telefony i naprawdę nawet na taką dłuższą rozmowę .

    Ja bym tylko prosiła by w sprawach zapisów kontaktować się z moją menadżer Anna.Bettil@interia.pl
    jej praca polega na zapisaniu oraz wytłumaczeniu co i jak .

  • Wiollka

    napisane przez Wiollka

    poniedziałek, 12 październik 2015 08:42


    Ja próbowałam pisać do Beaty kilka razy na gg z pytaniami ale wróżka odpisywala mi ze mam się najpierw zapisać .Nie podobało mi się ze nie chciała zaraz mi odpowiedzieć. Chyba po to ma gg by zaraz odpisać.
    Kiedy w końcu napisałam ze zapłacę to usłyszałam ze termin za tydzień.
    Wybrałam 30 minut gg. Były to 3 konkretne pytania+2 dopytania.
    To jedno pytanie sprawdziło się szybko drugie po 2 miesiącach a na 3 czekam aż się sprawdzi.

  • Renata .D

    napisane przez Renata .D

    piątek, 21 sierpień 2015 20:39


    Ja mieszkam w Francji od 3 lat korzystam z usług Beaty Kalinowskiej.Mialam około 5 wróżb i podzielę się z wami moją opinią.
    Teraźniejszość ocena problemy zawsze 100% bez wypytywania o cokolwiek.
    Większość wróżby się sprawdza u mnie około 70-80% dodam tylko ze to co sie nie sprawdziło było dla mnie negatywne a pani Beata podczas wróżby dała mi konkretne wskazówki jak tego unikać.Zastosowałam i uniknęłam.Ogólnie jestem bardzo zadowolona o czym świadczy ze wracam .
    Nie wiem jak inni ale ja nie oczekuję od wróżki ze zrobi hokus pokus i moje życie sie zmieni .Mam świadomość ze wiele zależy ode mnie samej jednak mądrość doradztwa takiej kobiety jak pani Beata mogą być bardzo pomocne.Sam fakt ze tyle osób korzysta z porad pani Beaty i wraca o czymś świadczy.Tak na marginesie dodam ze ostatnio w pracy gadaliśmy o wróżkach i okazało się że dwie moje koleżanki to też pani stałe klientki więc do potwierdza pani sukces zawodowy bo to ze pani jest dobra i ma zdolności sama wiem jednak nie zdawałam sobie sprawy z tego jak pani jest popularna w tej branży.
    Z tego co wiem działa pani na tym rynku od lat .By nie zanudzać moja opinia jest pozytywna jeśli czyta to ktoś kto nie jest pewny czy skorzystać itp powiem tak po wróżbie od razu zobaczycie ze wróżka sama powie wam od siebie wiele o was o bliskich czy sytuacji a to jest dla was potwierdzenie ze pani Beata ma niewątpliwie prawdziwy dar widzenia tego czego my nie widzimy .

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.